Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος
Γενικοί Όροι Συναλλαγής

 

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Yolo.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο www.yolofashion.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο www.yolofashion.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό email σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, ή αλλιώς η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του www.yolofashion.gr (συνολικά ή διαζευκτικά):

  1. μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
  2. μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.yolofashion.gr και
  3. μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης του www.yolofashion.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του www.yolofashion.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του www.yolofashion.gr. Ο χρήστης/καταναλωτής/μέλος του www.yolofashion.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του www.yolofashion.gr.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Στοιχεία Εταιρείας
ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ Ε –ΔΑΝΙΔΗΣ Δ & ΣΙΑ ΟΕ
999030428
ΣΤ’θεσσαλονικης
Ατλαντιδος 23-25-θεεσσαλονικη
ΓΕΜΗ 038788905000

Εγγραφείτε στο Newsletter

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!